Sastojci
- 500 g zrelih rajčica
- 600 g svježih krastavaca
- 200 g crvene paprike
- 200 g zelene paprike
- 60 g mladog luka
- 1 manja ljuta papričica
Za preljev
- ½ žličice soli
- crni papar (mljeveni, po želji)
- 70 ml biljnog ulja
- 2 žlice jabučnog octa
Za posluživanje
- 150 g feta sira (naribanog)
Priprema
- Rajčice, oguljene krastavce i obje paprike očistite od sjemenki i narežite na manje kocke.
- Stavite povrće u veću zdjelu. Dodajte mladi luk narezan na kolutiće i sitno sjeckanu ljutu papričicu.
- Dobro promiješajte i salatu stavite u hladnjak na kraće hlađenje.
- Prije posluživanja, začinite solju, paprom, uljem i jabučnim octom. Sve još jednom promiješajte.
- Na vrh pospite naribanu fetu i odmah poslužite.